- Zelf Waxmelts maken (benodigheden)
- Zelf Reed Diffusers maken
- Kaarsen maken - Starterspakket
- Paraffine
- Stearine Plantaardig
- Sojawas
- Golden Wax - Soy Wax
- Koolzaadwas
- Kerasoy Pillar Blend
- Koolzaad Kokos was
- Bijenwas
- Waxconditioner
- UV-Stabilisator
- Kaarsenmallen
- Kaarsenlont / Kaarsenpitten
- Ronde Lont / Pitten
- Stabilo Lonten - Wedo
- Eco Lonten - Wedo
- Houten Pitten
- Buitenlont
- Waxinepitjes met pitvoet
- Kleurpillen / Kleurstof
- Apparatuur
- Materialen
- Terracotta potten
- OP = OP!! - Opruiming
Geurolie Marzipan & Almond - Zelf geurkaarsen - waxmelts maken
Geurolie Marzipan & Almond. Deze heerlijke herst/winter geurolie is het beste te omschrijven als de geur van een banketbakkerij met een warme bakkerij-geur die precies naar amandelmarsepein ruikt.
Gewoonweg heerlijk!
Topnoten: Amandel, Gember en Romige Kokosnoot
Middentonen: Anijs, Geschaafde amandel, Kruidnagel en Kaneel
Basisnoten: Nootmuskaat, Vanilleboon, Pralinécrème en Marsepein
Beschikbaar in de hoeveelheden van 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml en 1000 ml.
Keuze te maken via het dropdown menu
Deze geurolie is geschikt voor toevoeging in Geurkaarsen, waxmelts van zowel soja als koolzaadwas en evt. zeep.
Kleur van de olie: licht gelig.
Richtlijn voor / Dosering:
Kaarsen maken: 5-10%
Waxmelts maken: 5-10%, mede afhankelijke van de verdraagzaamheid van de soja/koolzaadwas, soms met toevoeging van vybar tot wel 12% toe te passen.
Let op:
Het gebruik van geurolie kan de wanden van kunststof gietmallen aantasten.
Maak daarom na gebruik van geurolie de kaarsenmallen goed schoon om dit te voorkomen.